Huvudmeny

Bli medlem i den räntefria banken!

Du är här

JAK Skaraborg

JAK Skaraborg verksamhetsområde

Kommuner som ingår: Gullspång, Mariestad, Töreboda, Karlsborg, Hjo, Tidaholm, Tibro, Skövde, Götene, Skara, Vara, Falköping, Essunga, Lidköping, GrästorpStyrelsen, från vänster: Dan Eklund, Gunilla Römmel, Börje Johansson, Kristoffer Ottosson. Längst fram: Karoline Abrahamsson.

Nu eller aldrig är det dags att byta bank!

Efter ännu ett avslöjande av storbankernas spekulations- och girighetsekonomi genom att denna gång hjälpa förmögna kunder att undanhålla skatt är det verkligen dags att BYTA BANK.

Vi i lokalavdelningen JAK Skaraborg hjälper gärna till att förklara skillnaden mellan JAKbanken och andra banker genom att göra ett ”hemma hos” besök hos den som vill göra slag i saken och byta till JAK Medlemsbank. 

Gör så här:
Bjud hem några kompisar på fika, som du också vet funderar på att byta bank. Så kommer vi från lokalavdelningen hem till dig/er och berättar om vad JAK Medlemsbank är och fungerar. Vi har med oss fikabröd och du håller med något att dricka.

Ta kontakt med någon i lokalavdelningen på mail; jakskaraborg@gmail.com
så bokar vi en tid.

Eller
Börje Johansson; borje.johansson@jak.se
Kristoffer Ottosson; k.ottosson@gmail.com
Gunilla Römmel; roemmel@telia.com
Karoline Abrahamsson; karoline.abrahamsson@hotmail.com


Medlemmar i Skaraborgs 15 kommuner bildar lokalavdelning med start januari 2015. 
Gullspång i norra delen är den JAK-tätaste kommunen i Skaraborg, tätt följd av Götene och Skara. Med JAK-tätaste avses andel medlemmar av befolkningen. Kontakt

Dan Eklund 0762-11 44 62
Börje Johansson 0768 63 44 83Kalender

Datum Tid Titel Ort Typ
05 feb 2017 16:00 Årsmöte JAK Skaraborg Skövde Årsmöte Läs mer