Information

Medlemsträff 1 juni

medlemsträff 1 juni

Tid: kl. 19:00-20:30

Plats: Digitalt

Välkommen till digital medlemsträff på temat: "Dilemmat med höjda räntor". Träffen anordnas av styrelsens medlemsutskott och jakmedlem.se.

Stämman 2022 ville se ett ökat samarbete mellan JAK och initiativet jakmedlem.se, ett initiativ skapat av medlemmar för att öka medlemsaktiviteten inom JAK och tillhandahålla en kommunikationsplattform. Första steget är att vi tillsammans ordnar digitala medlemsträffar kring olika aktuella ämnen.

Vi inleder redan nu på onsdag. Diskussionsämnet har initierats av Etikrådet och handlar om dilemmat med höjda räntor. Efter ett antal år av historiskt låga räntor, vänder de nu uppåt igen. Vad innebär detta för oss, för JAK, praktiskt och filosofiskt? Hur bör vi agera i det förändrade ränteläget?

Medlemsforumet jakmedlem.se kommer att vara teknisk värd för träffen. De använder den fria programvaran som heter Jitsi. För att delta behöver du en dator med kamera och ljud och en webbläsare (Chrome, Firefox, Edge, Safari m.fl.). Använd med fördel headset om du har. Det går också att använda mobila enheter och då finns det en app du kan hämta som heter Jitsi.

Länken till videomötet är jakmedlem.se/diskussion

Du behöver inte vara registrerad på jakmedlem.se för att delta i träffen, men alla medlemmar i JAK är välkomna att registrera sig på webbforumet för fortsatt samtal i skriftlig form på jakmedlem.se

Träffen kommer att inledas med att vi hälsar på varandra och att styrelsens medlemsutskott informerar lite om stämmouppdraget kring medlemsengagemang, så koppla gärna upp dig i god tid. Precis som på fysiska möten är det ofta trevligt att småprata lite innan det drar igång.

Varmt välkomna!
Medlemsutskottet genom sammankallande Tomas Frejarö