Information

Medlemsträff 20/11

MEDLEMSTRAFF20NOWliggande.jpg

Medlemsutskottet i JAK bjuder in alla medlemmar till en medlemsträff både fysiskt och digitalt den 20 november 2021 klockan 09:00 på Yesbox i Göteborg.

Medlemsträff sker i anslutning till konferensen Socialt byggande. Träffen kommer att fokusera på JAK som verktyg för socialt byggande. I samma byggnad som medlemsträffen kommer även Rådslaget för Socialt byggande att äga rum vilket ger möjlighet att nätverka under dagen.

Att delta på medlemsträffen är gratis och det går att delta fysiskt eller via länk. Vi hoppas att vi ses!

Träffen kommer anordnas med Jitsi, som är fri programvara och funkar i vanliga webbläsare utan speciell installation. Mötesrummet:

https://friavideomöten.online/medlemsträff

Praktisk information och schema

Medlemsträffen pågår kl 9-15 och fortsätter sedan med samkväm för dem som vill. Träffen blir ett hybridmöte där ca hälften deltar på plats i Göteborg och hälften via länk. Det digitala rummet kommer vara öppet för fortsatta samtal under pauser och lunch.

9.00 - 10.45 Pass 1: Inledning, presentationsrunda och delande från Socialt Byggande (paus ca 9.45)

Här finns också möjlighet för medlemmar att berätta kort om sina bygg-/ bostadsprojekt, eller erfarenheter från tex ekoby eller bogemenskap

10.45 Paus

11.00 Pass 2: Föredrag Patrik Andersson, Jagvillhabostad.nu

Frågor och gemensamt samtal om bostadsbehov bland unga och andra grupper, utmaningar och lösningar

12-13 Lunch

13-14.30 Pass 3: Verkstad med inledning om JAKs arbete för skuldfrihet och JAK som verktyg för ett socialt och hållbart byggande

14.30 Pass 4: Omvärld och framtida medlemsträffar

15.00 avslut

JAK står för lunch och fika.

För er som kan och vill delta fysiskt är platsen Yesbox, Gamlestadens Fabriker hus B13, Gamlestadsvägen 4, 415 02 Göteborg. Ta tex spårvagn 4, 7, 9 eller 11 till Gamlestads Torg, ca 5-6 min från Centralstationen. hitta hit.

För er som har behov av reseersättning eller inte kan lösa boende medlem till medlem (hör gärna av er så försöker vi hjälpa till!) går det bra att skicka en ansökan om ersättning (inkl kvitton) till Medlemsutskottet, mu@jak.se, så ersätter vi så långt möjligt inom ramen för budgeten.