Information

Välkommen på medlemsträff!

Medlemsträff 23 mars helgrön

Torsdagen den 23 mars kl. 19.00-21.00 bjuder JAKs vd, Daniel Söderberg, in till medlemsträff där du kommer få information om läget i banken idag och verksamhetens planer framåt. För att alla medlemmar ska kunna delta kommer medlemsträffen hållas på distans via Microsoft Teams.

På medlemsträffen kommer vi svara på frågor om räntehöjningen, in- och utlåningen och hur banken arbetar för att kunna betala tillbaka låneinsatser.

Vi kör igång en plan för ökad lönsamhet, i vilken vi ser fram emot att bli fler medlemmar, öka medlemsnyttan och kunna låna ut till fler som nu väntar i vår lånekö.

Vi kommer visa räkneexempel på hur sparpoäng ger förmåner i vårt sparlånesystem och hur du kan spara till dina barn eller barnbarn för att ge dem en bra start när det är dags för dem att köpa sitt första boende.

Vi kommer prata om hur vi genom att arbeta med incitament för sparande lägger en grund för en sund privatekonomi. Blir vi fler bidrar det även till att skapa en sundare samhällsekonomi.

Som medlemsbank har vi en ambition att ge alla våra medlemmar medlemsnytta oavsett hur du bidrar och vilka tjänster du använder. Därför kommer styrelsen presentera en proposition om diversifierade medlemsavgifter som bättre svarar mot bankens kostnader.

Våra medlemmar kan se fram emot en återstart av Grus & Guld, vår medlemstidning som varit pausad sedan våren 2022.

Vi vill även informera om att medlemsgrupper arbetar med planer för kommande medlemsaktiviteter och föreläsningar. Genom dessa vill vi öka medvetenheten kring vad som händer i vår ständigt förändrande ekonomi och hur det påverkar både dig som individ och vårt samhälle i stort.

Hjälp oss med vår mission att tillsammans arbeta för en rättvis ekonomi och investera i din framtid. Ju fler vi blir desto bättre produkter, tjänster och medlemsaktiviteter kan vi leverera för att öka medlemsnyttan.

Du använder följande länk för att koppla upp dig till medlemsträffen via Microsoft Teams: Klicka här för att ansluta till mötet

Mötes-ID: 341 889 678 056
Lösenord: iY7TES